Наши партньори

Щастливи сме да информираме нашите клиенти за партньорските взаимоотношения между Kammarton Rental и Air4Rent в бизнеса с компресори. Сега на българския пазар е достъпна широка гама компресори благодарение на представителната роля на Kammarton Rental като доставчик и партньор на Air4Rent за България.

 

Xylem е водеща компания в областта на водната технология. Тя създава иновативни и интелигентни технологични решения за справяне с енергийните и водни проблеми в световен мащаб. От събирането и разпространението, до повторното ползване на водата и връщането и в природата, високоефективните водни технологии, индустриални помпи и приложни решения на Xylem, не само използват по-малко енергия и намаляват разходите през целия жизнен цикъл на водата, но и създават устойчивост на целия процес.
Каммартон Рентал ЕООД е представител на Xylem за България. Благодарение на отличното партньорство между двете фирми, вие, нашите клиенти можете да разчитате на директен достъп до оригинални продукти с най-високо качество, както и до експертни насоки за работа с тях.

За информация относно патентованата технология на Xylem, за обследване и картографиране на тръбопроводни системи, натиснете тук:
Иновативен анализ на водопреносната мрежа XYLEM – PURE TECHNOLOGIES